Передплата 2024 «Добрий господар»

На житомирського стрілка напали? Брат підозрюваного виклав іншу версію подій

  • 22.05.2020, 17:55
  • 4 266

Брат стрільця Анатолія, який вбив сімох АТОшників біля ставка в Житомирській області, Віктор стверджує, що той поранений

Родич чоловіка, який влаштував масовий розстріл людей, виклав іншу версію подій, пише «Сегодня».

За його словами, Анатолій скаржився на вимагання з боку місцевих копів, вони нібито вимагали гроші й рибу за оренду.

Родич стверджує, що 21 травня ДБР затримала голову районної поліції за хабар, а ввечері до брата приїхали знайомі «добровольці», які запідозрили його в «підставі». Віктор каже, що спочатку чоловіки дійсно випивали, але потім стався «наїзд», який завершився загибеллю гостей.

Читайте також: Стрілянина посеред вулиці: у Миколаєві намагалися вбити відомого бізнесмена

Він стверджує, що Анатолій отримав кульове поранення руки, а у загиблих нібито пізніше знайшли в автомобілі арсенал — автомат, карабін, пістолет, з яким можна йти «на передок». Тому родич не вірить, що до його брата йшли з мирними планами.

Нагадаємо, сьогодні близько 01:00 в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області на березі ставка під час конфліктної ситуації чоловік із мисливської рушниці розстріляв сімох людей.

ЗМІ назвали імена загиблих: йдеться про бійців батальйону імені Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько «Мальок"/"Бородатий»), приписаного до гостомельської військової частини № 3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів з позивними «Фін» та «Скандер» (він же «Український татарин»), а також київського волонтера Романа Ханенка («Гець») та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса.

За інформацією ЗМІ, у процесі конфлікту їх розстріляв 58-річний власник місцевого водоймища Анатолій Захаренко, який у жовтні 2015 року притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Схожі новини