Передплата 2024 «Добра кухня»

Кривава драма на Житомирщині: мисливець розстріляв сімох людей із рушниці

  • 22.05.2020, 10:35
  • 1 170

У лісі Житомирської області один з членів компанії друзів, які виїхали на риболовлю, розстріляв сімох людей

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

«На березі ставка, неподалік від с. Новоселиця Попільнянського району Житомирської області відпочивала компанія киян, які там зібралися половити риби. Всього за даними слідства їх було 9 чоловік, зокрема орендар ставка 1962 р.н.», — написав Геращенко.

За його словами, після розпиття спиртних напоїв 6-ро відпочивальників лягли спати на березі ставу у сарайчику. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько першої ночі орендар ставка, професійний мисливець З. раптово почав розстрілювати відвідувачів з рушниці марки «ІЖ».

За інформацією заступника голови МВС, орендар ставка спочатку вбив двох чоловіків, які залишалися поруч з ним, потім почав розстрілювати 6-х сплячих.

Читайте також: Їздив і вбивав перехожих: з'явилися моторошні подробиці стрілянини у Канаді

«Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію», — зазначив Геращенко.

Підозрюваний у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і перебуває під вартою. Зброю вилучено.

«Затриманого скеруємо на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить осудний він чи ні. Думаю, що суд не матиме іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох», — написав Геращенко.

Схожі новини