Передплата 2024 «Добрий господар»

Лідер «Машини времени» одружився вчетверте

Дружиною 66-річного Андрія Макаревича стала 36-річна колишня киянка

Лідер російського гурту «Машина времени» Андрій Макаревич одружився вчетверте. Четвертою дружиною Макаревича стала 36-річна Ейнат Кляйн, яка живе в Ізраїлі, у Тель-Авіві.

Ще не так давно жінку звали Інною Калініною, і жила вона у Києві. Ейнат багато подорожує і має власну туристичну фірму, яка займається організацією ексклюзивних турів Ефіопією і Близьким Сходом. Саме в одно­му з таких турів жінка і познайо­милася з Макаревичем.

Своє одруження Макаревич тримав у суворій таємниці. Пом­пезного весілля не було. Шлюб уклали в Ізраїлі. «Молодий» на день швидше прилетів до Мо­скви, а дружина повинна була вилетіти за ним через день-два. Але їй це не вдалося. Зараз по­дружжя має можливість спілку­ватися лише онлайн, оскільки ка­рантин розділив закохану пару.

Нагадаємо, перший шлюб Макаревича з Оленою Фесунен­ко, з якою він познайомився в архітектурному інституті, тривав три роки. Друга дружина, косме­толог Алла Голубкіна, народила музикантові сина Івана. Окрім сина Івана, артист має дві донь­ки — Анну і Дану, які народилися не у шлюбі. Третій шлюб Андрія Макаревича, з костюмеркою групи «Бригада С» Наталією Го­луб, тривав сім років і був найдо­вшим.

Схожі новини