Передплата 2024 ВЗ

Туреччина з 20 травня відкриває свої кордони для низки країн, в тому числі і для України

  • 20.05.2020, 18:54
  • 746

Пляжний відпочинок на турецьких морських курортах для туристів наразі закритий

Туреччина з 20 травня відкриває свої кордони для громадян 31 країни, зокрема, і України. Щоправда, для початку іноземцям в Туреччині будуть доступні тільки медичні послуги, а не пляжний відпочинок.

Туреччина з середи відкриває свої кордони для іноземних туристів з 31 країн світу, в тому числі з Казахстану, України, Азербайджану, Грузії, Туркменістану, Узбекистану, Росії, а також кількох країн Європи та Близького Сходу, — повідомляє ВВС.

Пляжний відпочинок на турецьких морських курортах для туристів наразі закритий. Туреччина починає приймати іноземців, які приїхали в країну для лікування за кількома медичним профілями: ортопедія і травматологія, загальна і дитяча хірургія, урологія, офтальмологія, кардіологія, серцево-судинна хірургія, онкологія, нейрохірургія, гематологія, інтенсивна терапія і репродуктивна терапія.

Зарубіжні рейси до Туреччини будуть літати тільки в аеропорти Стамбула і Анкари. Разом з самим пацієнтом можуть приїхати двоє його супроводжуючих. На кордоні вони повинні будуть пред'явити довідку про те, що у них немає коронавируса, або вже після прибуття в Туреччину пройти платне тестування.

Після в'їзду та проходження кордону та митного контролю пацієнтам та їхнім супроводжуючим потрібно буде їхати відразу в клініку і перебувати на її території протягом усього курсу лікування.

Для лікування іноземців в турецьких лікарнях виділять спеціальні зони — окремий поверх або ціле крило лікарні.

Схожі новини