Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Єрмак творить дива. Богуцька видалила фото в масці-сіточці на прохання «глави ОПУ»

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Богуцька видалила скандальне фото в масці-сіточці на прохання нібито голови Офісу Зеленського Андрія Єрмака.

Про це повідомляють #Букви.

Як повідомлялося раніше, народна депутатка від «Слуги народу» Єлизавета Богуцька прийшла на сьогоднішнє засідання парламенту у в’язаній масці з великими отворами. Відповідне селфі нардепка опублікувала в Facebook.

Пізніше журналіст Валентин Чернявський подзвонив Єлизаветі Богуцькій, представившись головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Від імені Єрмака він попросив нардепа «не ганьбити партію», а також видалити скандальне фото.

«Ти навіщо нашу партію ганьбиш, скажи мені будь ласка? Ну, що це за маски у Верховній Раді. Мало скандалів? Мене Вова (президент України Володимир ЗеленськийРед.) попросив набрати тебе та сказати це. Будь ласка, прибери цю фотографію», — сказав журналіст у телефонній розмові з нардепом.

Незабаром після розмови депутатка, не запідозривши обману, справді видалила фотографію. Так пост Богуцької виглядав спочатку:

Так публікація виглядає тепер:

«Андрій Єрмак творить дива. Депутат Ліза Богуцька так злякалася дзвінка від нього, що маску-авоську прибрала», — прокоментував Чернявський.

Схожі новини