Передплата 2024 ВЗ

У США жінка народила дитину на стоянці біля лікарні, оскільки подружжя не змогло знайти відчинені двері до медзакладу

  • 16.05.2020, 20:31
  • 1 003

Чоловік перев'язав пуповину захисною маскою

Про це виданню CNN розповіла мама новонародженого малюка Сара Роуз Патрік.

Жінка зазначила, що її чоловік приймав пологи і оскільки не мав чим перев’язати пуповину, тож скористався захисною маскою.

Сара розповіла, що 8 травня відчула щось схоже на пологи, але її лікар сказав, що це ще не пологи, однак вже наступного ранку вона прокинулася з сильним болем у животі.

Подружжя поїхало до лікарні, але розсувні двері до лікарні були зачинені та чекати часу не було. Її чоловік Девід почав приймати пологи прямо на стоянці біля лікарні.

Після народження малюка, Девід почав шукати чим перев'язати пуповину і оскільки не було ні шнурків, ні краватки, тож чоловікові довелося використати захисну маску для обличчя, тоді приїхали працівники лікарні та забрали їх до середини.

У лікарні CNN повідомили, що вхід, через який намагалося ввійти подружжя, мав би бути постійно відкритим: «Пацієнти, які приїжджають… завжди можуть потрапити до лікарні посеред ночі через відділення невідкладної допомоги або в'їхати через вхід до відділення, розташоване в передній частині будівлі… Обидва входи мають вивіски й відкриті 24 години на добу 7 днів на тиждень».

Сару Роуз Патрік почувається щасливою через народження здорової дитинию, попри «жахливі» обставини. під час пологів.

Схожі новини