Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві чоловік погрожував влаштувати вибух у супермаркеті після того, як його попросили вдягнути захисну маску

  • 15.05.2020, 15:14
  • 790

Чоловік не захотів вдягати захисну маску і дістав з кишені гранату.

Деталі інциденту, що стався у Солом'янському районі, розповіли у прес-службі столичної поліції.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині на вулиці Кудряшова між невідомим та співробітником закладу виник конфлікт, під час якого відвідувач дістав предмет, схожий на гранату, та почав ним погрожувати. За вказаною адресою негайно виїхали наряд поліції охорони, слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції та вибухотехніки», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що в супермаркеті чоловік перебував без маски, через що отримав зауваження від охоронця. Проігнорувавши заклики вдягти її, чоловік влаштував суперечку та дістав з кишені гранату з погрозами її підриву.

«38-річного уродженця Черкащини поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а у ході поверхневого огляду виявили у нього гранату РГД-5 і дві сигнальні ракети. Заборонені предмети вилучили та направили на проведення відповідної експертизи. Поліцейські встановлюють походження цих боєприпасів», — розповіли в поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу про хуліганство. Порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Схожі новини