Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сумна звістка: на Донбасі загинув випускник Львівської академії сухопутних військ

  • 14.05.2020, 15:15
  • 946

У зоні бойових дій на Донбасі загинув 30-річний заступник командира, майор Андрій Супріган, який проходив службу у 81 окремій аеромобільній бригаді

Андрій Супріган був випускником Львівського державного ліцею імені Героїв Крут та Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, повідомляє Zaxid.net.

«У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий — заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження. Служив у 81 десантно-штурмовій бригаді. Лицар Ордену Богдана Хмельницького ll та lll ступеня», — повідомив у четвер, 14 травня, міський голова Львова Андрій Садовий.

Андрій Супріган закінчив Львівський ліцей імені Героїв Крут у 2008 році, а згодом Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Від початку російської агресії брав участь у бойових діях на Донбасі. Виконував бойові завдання у різноманітних точках фронтової смуги на Луганщині та Донеччині: Кутейниково, Верхньоторецьк, Кряківка, Гранітне, Степанівка, Водяне, Широкіно, Дебальцеве, а також за лінією розмежування, на ворожій території.

Указом Президента України у 2015 році нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, а у 2016 році — орденом Богдана Хмельницького II ступеня.

Схожі новини