Передплата 2024 «Добрий господар»

"Все втрачено": одеський фермер, який скоїв самогубство, залишив передсмертну записку

  • 14.05.2020, 13:15
  • 1 806

Фермер Василь Сердюченко, який наклав на себе руки через втрату врожаю і посуху в Одеській області, залишив синові передсмертну записку

Син загиблого фермера Ігор розповів про причини самогубства батька і про записку, яку він залишив сім'ю. Про це повідомляє ТСН.

«Згоріла вся наша справа, залишилися сам на сам з проблемами, ще й втратили батька. Він написав записку, що не витримав, що все втрачено через посуху, оскільки вкладення були занадто великі», — розповів він.

У кожен гектар поля вкладено від 5 до 9 тисяч гривень: обробка, посівний матеріал, добрива, пальне тощо. Всього у загиблого Сердюченка було 150 гектарів орендованої землі.

Читайте також: Посварився з дівчиною: стали відомі деталі самогубства на Яворівському полігоні

Він вклав у неї щонайменше 750 тисяч гривень. Якусь частину грошей він позичив, а ще повинен був виплатити односельцям за паї. Тобто винен був близько мільйона гривень. 66-річний фермер не знайшов виходу і з відчаю наклав на себе руки.

Нагадаємо, 11 травня повідомлялося, що на півдні Одеської області 66-річний фермер Василь Сердюченко наклав на себе руки після втрати врожаю через посуху.

Схожі новини