Передплата 2024 «Добрий господар»

У ресторані «Святослав» у Винниках чоловік погрожує підірвати гранату

Зараз тривають переговори з чоловіком

Про це пише zaxid.net.

Подія сталася у Винниках у вівторок, 12 травня. Як повідомили у поліції Львівщини, близько 19:30 в один із закладів громадського харчування у місті Винники, що територіально належить до Личаківського району Львова, зайшов невідомий чоловік, який сказав, що має гранату та може її підірвати.

«На місці події працюють співробітники служб та підрозділів поліції Львівщини, зокрема експерти-вибухотехніки, спецпризначенці, кінологи, слідчо-оперативна група, а також патрульні поліцейські та рятувальники. Правоохоронці на чолі із начальником поліції Львівщини Василем Віконським проводять переговори із чоловіком, аби не допустити вибуху», — повідомили у поліції Львівщини.

Подія сталася у готельно-ресторанному комплексі «Святослав», який розташований у Винниках на вул. Івана Франка. Як повідомили у поліції Львівщини, у ресторані проводили ремонтні роботи. Усі, хто був у приміщенні, покинули його.

У поліції повідомили, що подія відбувається на літній терасі на другому поверсі ресторану. Будівля оточена поліцейськими. На місці присутні вибухотехніки та медики. Станом на 22:00 переговори тривали.

Готельно-ресторанний комплекс «Святослав» у Винниках належить депутатові Львівської міськради Григорію Козловському.

Фото Найполіції Львівщинеи

Схожі новини