Передплата 2024 «Добра кухня»

Порушили протокол. У Львові мерія заборонила роботу пабу "Золотий колос"

  • 12.05.2020, 16:52
  • 1 175

Мерія заборонила роботу пабу у центрі Львова через день після дозволу частково відновити діяльність ресторанів і барів

Міська комісія ТЕБ і НС вирішила заборонити роботу одного з найкращих львівських пабів «Золотий колос», що розташований на проїзді Крива Липа. Таке рішення комісія прийняла під час позачергового засідання 12 травня через порушення закладом правил карантину.

У понеділок ввечері, 11 травня, у перший же день часткового відновлення роботи львівських ресторанів, у пабі «Золотий колос» зібралась велика кількість людей, порушуючи правила карантину щодо дистанції та перебування за одним столиком не більше двох людей. Нагадаємо, напередні львівським ресторанам і барам дозволили відновити роботу, але лише на літніх терасах і за умови чіткого дотримання спеціального протоколу роботи.

«Від учора відкрились тераси при закладах громадського харчування у різних районах міста Львова. Були зауваження до роботи закладу громадського харчування „Золотий колос“, що розташований на провулку Крива Липа, 6. Сьогодні на комісії було прийняте рішення про призупинення діяльності цього закладу громадського харчування», — повідомила очільниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна.

Міська комісія ТЕБ і НС зможе відновити діяльність пабу після того, як він виправить усі порушення. У львівській мерії також попросили мешканців інформувати про можливі порушення правил роботи інших закладів громадського харчування на «Гарячу лінію міста Львова».

У прес-службі поліції Львівщини ZAXID.NET повідомили, що правоохоронці вивчають випадок із «Золотим колосом», однак наразі протокол про порушення карантину не виписали.

«Ввечері отримали виклик на „102“, але коли наряд поліції приїхав на місце події, то заклад був зачиненим і людей там не було. Зараз правоохоронці проводять перевірку за цим фактом», — повідомила речниця поліції Світлана Добровольська.

Зазначимо, що штраф за порушення карантину для фізичних осіб становить від 17 тис. до 34 тис. грн, а для юридичних осіб — від 34 тис. до 170 тис. грн.

Схожі новини