Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Польщі чоловік зламав поліцейському ногу через сварку із дівчиною

  • 11.05.2020, 14:33
  • 756

Нападнику загрожує до п’яти років позбавлення волі

Районний суд у м. Гнєзно у Великопольському воєводстві на три місяці арештував 25-річного чоловіка, який напав на двох поліцейських і зламав олному з них ногу. Чоловік пояснив, що був знервований, бо розійшовся з дівчиною

Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі, — повідомляє polsatnews.pl

В ніч з четверга на п’ятницю в с. Кішково Гнєзненського повіту Великопольського воєводства до одного з будинків приїхав поліцейський патруль у справі, що стосувалася непорозумінь щодо опіки над собакою.

Коли правоохоронці приїхали до будинку, 25-річний чоловік влаштував з ними сварку і зламав одному з поліцейських ногу, другий з травмами потрапив до лікарні для огляду.

З’ясувалося, що чоловік перебував під впливом алкоголю, у його крові виявили 0,6 проміле алкоголю. Нападника затримали працівники поліції, яких викликали на допомогу першому патрулю.

Чоловік своєї вини не визнав, повідомивши, що під час спілкування між ним та правоохоронцями виникла сутичка, під час якої один поліцейський просто впав та зламав ногу. Чоловік сказав, що був знервований, бо розійшовся з дівчиною.

Схожі новини