Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Я не українка": акторка Ольга Куриленко несподівано зреклася своєї національності

  • 10.05.2020, 14:55
  • 2 717

Ольга Куриленко, голлівудська актриса з України, оскандалилася у мережі

«Дівчина Бонда» в мережі опублікувала вітальний пост із нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, і в коментарях приголомшила несподіваними заявами, пише РБК-Україна.

40-річна актриса і модель написала в своєму Instagram, що є не українкою, а слов'янкою. Після цього у відповіді на здивовану реакцію підписників додала, що «тест на ДНК показав, що української крові в ній взагалі немає».

Дивна заява Куриленко з'явилася після публікації фото, на якому син зірки 4-річний Олександр Макс Гораціо розфарбовував червоною фарбою п'ятикутні зірки на картонній конструкції у формі танка.

«Happy Victory in Europe Day! А для наших із завтрашнім Днем Перемоги!» — актриса підписала знімок.

Пост викликав у мережі неоднозначну реакцію та шквал критики. Куриленко вирішила відповісти на питання своїх підписників у коментарях і поділилася думкою про національність та про сенсаційний спосіб її визначення.

«Чому ви вирішили, що я соромлюся? Я просто правду сказала. Національність визначається по крові, правда? Так от, я не 100% українка. А тест ДНК показав, що української крові в мені немає взагалі. Сорі, мені взагалі-то все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася», — написала зірка.

Уродженка Бердянська під Запоріжжям у 16-річному віці переїхала працювати моделлю в столицю Франції Париж, а зараз проживає в Лондоні у Британії. Нещодавно актриса шокувала громадськість звісткою, що заразилася коронавірусом. На превелике щастя, Куриленко незабаром змогла перемогти хворобу, після чого розповіла в мережі, як саме їй це вдалося.

Як випливає з біографії Ольги у відкритих джерелах, її батько Костянтин Куриленко — українець, а мати Марина Алябушева має російсько-білоруське коріння і родом з Іркутської області (РФ). Зараз зірка Голлівуду має французький паспорт.

Схожі новини