Передплата 2024 ВЗ

Напад піратів: у Гвінейській затоці викрали українця

  • 10.05.2020, 09:15
  • 1 023

У Гвінейській затоці пірати здійснили напад на вантажний корабель «Rio Mitong». Унаслідок атаки могли бути викрадені два члени екіпажу, імовірно, громадяни України та Росії

Про це повідомляє портал Dryad Global.

У двох морських милях від порту Малабо (столиця Екваторіальної Гвінеї) пірати на швидкісному човні під прапором Коморських островів вчинили напад на вантажне судно «Rio Mitong».

У повідомленні зазначається, що пірати потрапили на корабель за допомогою драбини. Унаслідок атаки могли бути викрадені два члени екіпажу, імовірно, громадяни України та Росії.

Решта членів екіпажу, повідомляє джерело порталу Dryad Global, у безпеці. Сам корабель, згідно з даними сайту Marinetraffic, після атаки прибув у порт Малабо. «Rio Mitong» ходить під прапором Коморських островів.

Читайте також: Були та загули: в Азовському морі безслідно зникли троє рибалок

Також повідомляється, що незабаром після нападу на вантажний корабель «Rio Mitong» був здійснений штурм науково-дослідного судна «MV djbloho».

За непідтвердженою інформацією було викрадено двоє росіян.

Це не перший випадок нападу піратів на судна в Гвінейській затоці впродовж декількох днів. Нещодавно пірати напали на танкер Stena Important, який стояв на якорі у цих водах.

Членам цього екіпажу вдалося врятуватися, вони в безпеці.

Схожі новини