Передплата 2024 «Добрий господар»

«Не тобі вирішувати, чий Крим»: український борець викликав Усика на бій без правил

Український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил, відреагувавши на відео, де той б'є вигаданого критика.

Відповідне відеозвернення він опублікував у мережі.

Борець зазначив, що його реакція є думкою про Усика частини українського суспільства.

Він сказав, що українцям смішно дивитися на те, як професійний боксер став «фахівцем у всьому», коментуючи навіть питання історії, політики, коронавірусу, богослов’я і декомунізації.

«Особливо смішним було ваше з Ломаченком, про етногенез триєдиного російського народу імені Кадирова і Путіна», — зазначив він.

Грицай заявив, що якщо спортсмени застосовуватимуть свої навички проти прав, свобод і людини, то «бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю і правопорядком».

«Я і є той диванний експерт, який „стібеться“ з твоїх „ватних“ відео, твоїх малограмотних коментарів, з твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти викликав на бій без правил, без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти зрозумієш, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими», — заявив борець.

Він також переконаний, що не Усику вирішувати, «чий Крим» і «що писати і говорити українцям».

«Радій, що на твоє відео під назвою „одного разу ти можеш увійти не в ті двері“ відгукнувся саме я. Було б страшніше, якби кліпи „востаннє ти можеш підійти не до того вікна“ почали б тобі знімати професійні жінки-снайпери або ветерани служб відстрілу диких тварин», — резюмував борець.

Схожі новини