Передплата 2024 ВЗ

Екс-голова МЗС Австрії, яка прославилася танцями з Путіним, писатиме для російських пропагандистів

У своїй першій колонці для RT під назвою "Машина як символ" Кнайсль впевнена, що пандемія не змінить той факт, що авто і надалі буде символом свободи і мобільності.

Колишня керівниця МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка прославилася танцями на своєму весіллі з президентом Р Ф Володимиром Путіним, писатиме колонки для пропагандистського кремлівського мовника Russia Today (RT).

Цю новину повідомила головна редакторка RT Маргарита Сімоньян, пише «Європейська правда».

«Та ж ексміністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, з якою на її весіллі танцював Путін, тепер буде писати для нас авторські колонки», — написала Симоньян 8 травня у своєму Twitter.

Кнайсль обіймала посаду міністра закордонних справ в уряді Себастьяна Курца з грудня 2017 року за квотою ультраправої Австрійської партії свободи. Вона пішла з міністерства після падіння першого уряду Курца, що сталося через скандал з підкупом Партії свободи.

Як пише видання Kronen Zeitung, у квітні стало відомо, що Кнайсль в результаті кризи через коронавірус мала «нульовий дохід» і скаржилася, що не може отримати ні цента з фонду підтримки самозайнятих. Водночас руйнувався її шлюб, про сварки та навіть бійки Кнайсль з чоловіком писали австрійські ЗМІ. Зараз подружжя в процесі розлучення.

Видання припускає, що дружба Кнайсль з головою РФ проклала їй шлях до нової роботи.

У своїй першій колонці для RT під назвою «Машина як символ» Кнайсль впевнена, що пандемія не змінить той факт, що авто і надалі буде символом свободи та мобільності.

Схожі новини