Передплата 2024 ВЗ

"Треба просто не заважати". Кошовий вважає, що довкола Зеленського зібралася купа дармоїдів

Біля президента України Володимира Зеленського є "дармоїди".

Про це в авторській програмі головної редакторки видання «ГОРДОН» Олесі Бацман заявив актор студії «Квартал 95», колишній колега Зеленського Євген Кошовий.

Бацман запитала, чи може Кошовий президенту «в очі сказати якісь неприємні для нього речі, знаючи, що вони йому не сподобаються».

«Що значить „неприємні речі“? Це те, що навколо нього є купа дармоїдів, які не роблять нічого? Так, таке я можу сказати, звичайно. І я думаю, що він із цим усім розбереться. Треба просто не заважати… Я ж кажу, що „багато навколо тебе людей, які тобі просто заважають“. Він каже: „Я знаю, я бачу“. Він же не буде просто так говорити „я знаю, я бачу“, але нічого не робити. Я сподіваюся, що десь у його дуже розумній голові зріє якийсь план», — сказав актор.

За його словами, він хоче, щоб навколо Зеленського «були люди».

«Кадрова політика, безкадрова, полароїдна, цифрова — мені однаково. Головне, щоб у країні були люди, які люблять цю країну. Я хочу, щоб вони його розуміли й допомагали. Ось усе, чого я хочу. Я точно такий самий простий громадянин. Я нікуди не балотувався, я нічого нікому не винен у політичному плані», — зазначив Кошовий.

Він погодився, що людина «може бути сволотою і падлюкою, а маскуватися під красивого Капітошку, який потім розтане — і все».

Схожі новини