Передплата 2024 ВЗ

"Зеленському начхати на проблеми медиків, його цікавлять лише політичні дивіденди", - нардеп

  • 06.05.2020, 14:14
  • 726

Президент Володимир Зеленський та депутати його фракції «Слуга народу» не переймаються проблемами медиків, які протистоять епідемії коронавірусу. Їх цікавлять виключно політичні дивіденди

Про це у коментарі журналістам сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

«Законопроєкт про страхування медиків, де ключовим автором є Петро Порошенко, дуже простий. Якщо лікар захворів, він отримає близько 200 тисяч з цієї страховки. Якщо, боронь Боже, лікар помер через COVID-19, то його родина отримає близько півтора мільйона гривень.

Я вже знаю, що через «політичні дивіденди» Зеленському і «слугам народу» взагалі начхати на лікарів. Для них це — провокація, а потрібні «політичні дивіденди». Гадаю, вся країна вчора бачила це. Так от, через «політичні дивіденди» вони реєструють альтернативний закон. Якщо ви хочете, зробіть повну копію законопроєкту Порошенка, виносьте в зал і голосуйте! Головне — щоб прийняли. Бо зараз не треба ділитись на опозицію чи владу. Треба об’єднатися і допомогти якомога скоріше. Пройти епідемію і захистити українців, зокрема лікарів", — наголосив Герасимов.

Читайте також: «Європейська Солідарність» створила онлайн-ресурс для волонтерів, аби допомогти людям з групи ризику

«А якщо ви хочете „політичні дивіденди“, і якщо ви хочете, щоб вам аплодували, можете повністю скопіювати закон Порошенка і приймати його. Нам немає різниці, хто автор законопроєкту, головне — щоб він був ухвалений», — сказав співголова фракції «Європейської Солідарності».

Схожі новини