Передплата 2024 ВЗ

Услід за "Обозревателем". Блогер Давиденко заявив про кібератаку після викриття схеми Тимошенка та Баума

  • 05.05.2020, 14:57
  • 901

Блогер і бізнесмен Олексій Давиденко, який опублікував низку розгромних матеріалів про спекуляції Офісу президента на засобах захисту, привезених із Китаю, заявив про масштабну кібератаку на його компанію.

Подробицями він поділився на своїй сторінці у Facebook. Проблеми в роботі почалися з понеділка, 27 квітня.

«На сервери нашої компанії почалася масована щоденна вірусна атака. Ніде правди діти. Коли це трапилося вперше, я подумав — ну з ким не буває. Занесли вірус по мережі, десь недогледіли — зараз почистимося, відформатуємо, відкотимося й усе налагодиться. Але після першого разу пішов другий, потім третій, сьогодні — черговий», — розповів Давиденко.

За його словами, вірусами заразили все: мережу, бази, сервери, програми обліку та телефонію. Удари по серверах, зазначив блогер, посилилися.

«Мені абсолютно очевидно. У цієї атаки є замовники й інтересанти. Що далі?! Обшуки? Фізичні погрози? Вкидання компромату? Фабрикація кримінальних справ? Що б ви не робили. Мій бізнес буде працювати й переживе вас, а я й далі говоритиму те, що думаю. Тільки тепер — ще голосніше. Тому не витрачайте даремно свої гроші на ці методи залякування», — звернувся Давиденко до замовників атаки.

Схожі новини