Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Секс і дієта. Топ-5 корисних продуктів

Досить часто для того, щоб поліпшити своє сексуальне життя, необхідно почати по-іншому харчуватися.

У цьому допоможуть звичайні продукти, які, до речі, можна знайти в будь-якому супермаркеті. Про те, які з них зроблять секс значно яскравішим та приємнішим — пише HB.

Чорний шоколад

Темний шоколад містить в собі флавоноїди, які зменшують стрес та розслаблюють кровоносні судини, а також благотворно позначається на сексуальному потязі.

Горіхи

Постійне вживання арахісу, мигдалю, кеш'ю, волоського горіха і фундука значною мірою впливає на лібідо і допомагає чоловікам до глибокої старості зберігати своє чоловіче здоров'я.

Червоне вино

Червоне вино є сильним афродизіаком, це навіть підтверджено науковими дослідженнями. У жінок, які пили від одного до двох келихів вина, збільшувалося сексуальне бажання в порівнянні з тими жінками, які не випили жодного келиха.

Часник

Як не дивно, але часник також ефективно впливає на інтимне життя. Хімічна сполука аліцин, що утворюється при механічному руйнуванні клітин часнику, не гірше віагри підсилює приплив крові до статевих органів, а разом з ним і сексуальне бажання.

Цитрусові

Всі цитрусові фрукти — прекрасне джерело вітаміну С та декількох необхідних мікроелементів. Вони також багаті на вітаміни групи B, які допомагають позбутися від безсоння і дарують гарний настрій. Також вітаміни групи B сприятливо впливають на роботу серця і судин, що дуже важливо при фізичному контакті.

Схожі новини