Передплата 2024 «Добрий господар»

Популярна інтернет-книгарня пояснила продаж книги про "громадянську війну" на Донбасі

  • 04.05.2020, 19:55
  • 642

В українській інтернет-книгарні Yakaboo прокоментували появу на сайті книги про "громадянську війну" в Україні, написаної від імені росіянина, зазначивши, що в системі управління контентом сталася помилка

Про це повідомляє пресслужба книгарні.

«У нашій системі управління контентом сталася помилка. В Yakaboo працюють алгоритми і правила, мета яких — не допускати до продажу літературу, яка носить антиукраїнський та/або антисоціальний характер, і яка спрямована проти української культури і державності. Ми провели внутрішнє розслідування. Менеджер, обов’язок якого — перевіряти новий контент на відповідність вимогам, пропустив публікацію книги, яка не повинна була опублікована ні за яких обставин. Можливо, це було пов’язано з великим обсягом вхідної інформації. Так чи інакше, стався збій», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Популярна книгарня вляпалася у скандал із книгою про війну «шахтарів» на Донбасі

Наголошується, книгарня вже зняла книгу з продажу та виключила продавця з переліку партнерів. Також стверджують, що жодного примірника не продали.

«Зараз робота маркетплейсу припинена до проведення повного аудиту всіх процесів і контролів. Робота маркетплейсу буде відновлена тільки після того, як будуть внесені необхідні зміни у внутрішню систему управління контентом на майданчику», — йдеться в повідомленні.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fyakabooua%2Fposts%2F3019705884734221&width=500″ width="500″ height="274″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Схожі новини