Передплата 2024 ВЗ

"Банальний пранк": погрози меру Черкас виявилися злим жартом

  • 02.05.2020, 13:15
  • 1 499

Мер Черкас Анатолій Бондаренко опублікував листування нібито з першим заступником глави ОПУ Сергієм Трофімовим, в якому останній йому погрожував

Бондаренко виклав у Facebook фото листування, на якій користувач «Сергій Трофимов» попереджає мера про наслідки, передає OBOZREVATEL.

«Наступного разу будуть не привіти, а дії. Я вас востаннє попереджаю і раджу заспокоїти свої таланти. Це не погрози, а останнє попередження. Ми ніколи не загрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатим пледом, якщо свої таланти не заспокоїте «, — писав нібито Трофимов.

Пізніше в пресслужбі ОПУ заявили, що Трофимов не спілкувався з мером Черкас за допомогою смс-повідомлень.

Читайте також: «Ви загралися!»: Аваков наскочив на мера Черкас за порушення карантину

«Очевидно, мер став жертвою банального пранку, і зробив з цього поспішні політичні висновки. Однак цей факт ніяк не вплине на хід подій — саме дії міського голови і міськвиконкому, а не їх висловлювання, повинні отримати належну юридичну оцінку, яка повинна враховувати те, що, згідно з Конституцією, Україна є унітарною державою, а органи влади і місцеве самоврядування повинні діяти виключно у відповідності до визначених законом повноважень «, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський пригрозив меру Черкас Анатолію Бондаренку «юридичними наслідками» за рішення достроково пом'якшити карантин.

Схожі новини