Передплата 2024 ВЗ

Принц Гаррі поскаржився друзям на життя в США

  • 30.04.2020, 20:32
  • 4 541

Такі масштабні зміни внесли чималий дискомфорт в моральний стан принца Гаррі.

Останнім часом онук королеви Єлизавети зазнає складні зміни в зв'язку з нещодавньою відмовою від королівських обов'язків.

Принц Гаррі, у зв'язку зі складанням королівських обов'язків, був змушений відмовитися від звання генерала-капітана королівської морської піхоти і почесного командувача королівськими ВПС Хантінгтона, правда, зберіг за собою звання майора, пише express.co.uk.

Такі масштабні зміни внесли чималий дискомфорт в моральний стан принца Гаррі. Так, під час нещодавнього спілкування зі знайомими, онук королеви Єлизавети зізнався, що сумує по армії і ніяк не може звикнути до життя в Лос-Анджелесі.

«Гаррі сказав своїм приятелям, що дійсно нудьгує по армії і своїм військовим регаліям. Йому не вистачає армійського духу товариства. Він зізнався друзям, що досі не може повірити в те, що трапилося. Не може звикнути до того, що його життя перевернулося з ніг на голову. Він був по-справжньому щасливий, коли служив в армії. Але потім він зустрів Меган, і його життя стало ще прекраснішим. Але мені здається, що він не припускав, що все обернеться саме так», — розповів співрозмовник видання.

При цьому, принц Гаррі не звинувачує Меган Маркл у своєму нинішньому дискомфорті. Він лише робить акцент на тому, що засмучений втратою військових регалій.

Схожі новини