Передплата 2024 ВЗ

Село Давидів можуть ізолювати через спалах коронавірусу

  • 29.04.2020, 19:12
  • 1 000

Сільрада Давидова заявила про ймовірність запровадження надзвичайного стану у селі

Сільська рада Давидівської ОТГ Пустомитівського району, що поблизу Львова, заявила про те, що ситуація із поширенням коронавірусу в селі Давидів близька до критичної. Місцева влада не виключає закриття села на в’їзд та виїзд, встановлення блок-постів та введення патрулів Нацгвардії. Про це йдеться в офіційному повідомленні сільради, поширеному у середу, 29 квітня, передає Захід.нет.

За даними сільради, на території Давидова виявлено вісім спалахів Covid-19, 20 хворих із підтвердженим діагнозом та 86 контактних осіб.

Читайте також: На Львівщині 405 підтверджених випадків інфікування коронавірусом

За підсумками засідання комісії ТЕБ і НС стосовно захворюваності на коронавірус мешканців Давидова закликали дотримуватися карантинних обмежень, зменшити до мінімуму пересування вулицями села та особисті контакти. А також — не виходити з дому без маски, користуватися дезінфікуючими засобами, заборонити дітям та літнім особам виходити за межі помешкання.

Також на території Давидова вирішили провести дезінфекцію вулиць, магазинів, під’їздів у багатоповерхівках та громадських місць, тестування осіб із симптомами хвороби та тих, хто у групі ризику.

«У разі збільшення випадків підтвердження діагнозу Covid-19 у Давидові, доведеться вживати жорсткіші заходи, такі як закриття села на в’їзд та виїзд, встановлення блок-постів та патруля Нацгвардії», — сказано в повідомленні сільради Давидова.

Схожі новини