Передплата 2024 ВЗ

Андрій Худо: "Відкриття літніх майданчиків - це позитивний сигнал. Про гроші не йдеться".

Один із засновників холдингу «!Фест», відомий львівський ресторатор та підприємець Андрій Худо в інтерв'ю "Високому Замку" висловив сподівання, що 12 травня влада дозволять ресторанам відкрити хоча б літні майданчики.

«Це дасть нові робочі місця, а головне — це буде позитивний сигнал для людей, для туристів, що місто оживає. Тут не йдеться про гроші, ресторани не будуть заробляти, але працівники будуть мати зарплату, а туристи — стимул приїхати до Львова», — сказав Андрій Худо.

Холдинг «!Фест»! має у Львові близько тридцяти ресторанів.

Ресторатор каже, що розраховують насамперед на внутрішнього туриста. «Влітку у нього два вибори: або поїхати на море в Одесу, або у Львів-Карпати». Іноземні туристи у кращому випадку почнуть до нас приїжджати восени", — вважає Андрій Худо.

На його думку, люди, втомлені карантином, після його закінчення захочуть «перезавантажитись». А «Львів — це емоції, — каже підприємець, — Люди стільки часу сиділи вдома, вони скучили за емоціями. Їм треба перезавантажитись. У цьому контексті Львів буде добре заходити».

Повністю розмову головної редакторки газети «Високий Замок» Наталії Балюк з Андрієм Худо читайте у нашому тижневику, у четвер, 30 квітня, або на нашому сайті.

Схожі новини