Передплата 2024 ВЗ

Разумков виступає проти призначення Саакашвілі на посаду віцепрем’єра

  • 28.04.2020, 12:35
  • 789

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що у "Слуги народу" досить людей, які можуть бути корисні Кабміну, тому він не впевнений, що підтримає призначення Міхеіла Саакашвілі в уряд

Про це повідомляє РБК-Україна.

«Я завжди говорив, що переймати досвід інших держав і залучати експертів у тих чи інших сферах — це дуже важливо. Але, все-таки, я думаю, що і в нашій команді достатня кількість колег, які могли б проводити реформи і бути корисними Кабінету міністрів.

Станом на сьогодні, я не впевнений, що я буду повністю поділяти і підтримувати обговорювані кадрові призначення в уряд".

За словами голови парламенту, в кадрових питаннях найбільш важливим аспектом залишається наявність голосів, а наразі думки у фракції щодо призначення Саакашвілі розділилися.

Водночас уже ближче до засідання Верховної Ради, якщо це питання винесуть на розгляд, стане відомою і розстановка сил.

Читайте також: Стало відомо, як Разумков керує «слугами народу» на засіданнях в Раді

Нагадаємо, голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що призначити Міхеіла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ голосами лише «слуг» поки неможливо і наразі тривають консультації із іншими фракціями.

На зустрічі Саакашвілі із фракцією «Слуга народу» експрезиденту Грузії не вдалось переконати більшість нардепів проголосувати за призначення його віцепрем’єром.

В «Опозиційній платформі — За життя» вже заявили, що не підтримають кандидатуру експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ.

Схожі новини