Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У столичній багатоповерхівці пролунав вибух, є постраждалі

  • 28.04.2020, 11:55
  • 718

У Дарницькому районі Києва на 14 поверсі багатоповерхового будинку вибухнула граната, внаслідок чого постраждали дві особи

Надзвичайна подія трапилася у вівторок, 28 квітня, на вулиці Ревуцького, 4. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

«Після прибуття на місце виявлено чоловіка 1990 року народження у критичному стані без свідомості. Місцевий житель. Дружина повідомила, що був із нею, коли засинала», — йдеться у повідомленні.

Також повідомлялося, що поранено його сусіда, 1983 року народження. Його виявили в дуже сильному стані сп'янінні, нічого сказати чоловік не міг.

Читайте також: Імперія зла: засекречений вибух на російському спецоб'єкті міг призвести до поширення коронавірусної інфекції

Третій сусід 1988 року народження, який також був присутній на місці НП, не постраждав.

У поліції прояснили ситуацію. За даними слідства, постраждали чоловік 29 років і його дружина. У них травми різного ступеня тяжкості.

«За попередніми висновками експертів-вибухотехніків, у результаті необережного поводження трапився вибух гранати. Працівники поліції встановили, що ввечері на сходовому майданчику будинку потерпілий разом із двома знайомими вживав алкогольні напої. Під час відпочинку він вирішив продемонструвати гранату і виніс із квартири бойовий запас. Чоловіки стали гратися небезпечним предметом і в якийсь момент граната залишилися без чеки. Власник боєприпасу став ховати гранату, а інші чоловіки розбіглися. У цей момент із будинку вийшла дружина потерпілого, в результаті вибуху вона отримала незначні поранення. Поліцейські встановлюють модифікацію бойового запасу і його походження», — повідомили в поліції.

Схожі новини