Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

“Спасибі вам хочемо сказати, наші янголи у білих халатах!”

Шоумен Сергій Скулинець записав пісню для медиків, які під час карантину борються за життя на передовій

Відомий луцький шоумен та композитор Сергій Скулинець презентував пісню «Янголам у білих халатах — лікарям», щоб віддячити медикам, які під час пандемії у важких умовах рятують життя. За кілька днів ротації у фейсбуці, відеоробота отримала майже 200 тисяч переглядів. Музику до композиції написав сам, а ось потрібні слова до пісні підібрала київська поетеса Міла Кирилюк. Аранжування Олександра Кузьмича, відео —Назара Дубини.

Як сказав Сергій Скулинець для «ВЗ», пісня про жертовність лікарів народилася за кілька днів. Ідею придумав сам, бо побачив, що медики варті такої пісні, оскільки в складний час працюють, як на передовій. «Зателефонував поетесі Мілі Кирилюк, з якою співпрацюю, щоб написала гарний текст. Буквально за 5 годин вже були написані слова і надіслані мені. Я поклав на текст музику, — розповідає шоумен. — Передзвонив аранжувальнику Олександру Кузьмичу. Кажу: „Саша, чи можемо благодійно записати пісню?“. Відповідь була позитивна!».

У кліпі — зворушливі кадри роботи медиків. Вони тягають важкі бокси з хворими. Працюють цілодобово, не покладають рук. Є кадри, де видно поранені до крові обличчя лікарів, які зняли захисні маски. В їхніх очах — розпач і сум, бо переживають за кожне життя.

«Спасибі вам хочемо сказати, наші янголи у білих халатах. Знаємо, нелегко вам у цей час», — рядки з пісні Сергія Скулинця.

Фото з відкритих джерел

Схожі новини