Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У мережі з'явилося відео конфлікту заступника Кличка із патрульним

  • 27.04.2020, 14:31
  • 828

В Інтернет виклали відео конфлікту ексзаступника голови КМДА Володимира Слончака з патрульними.

Про це інформує «Киев-Оперативный» (не відео присутня ненормативна лексика)

На записі, очевидно, з нагрудної камери поліцейського, правоохоронець просить пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто водійку зупиненого авто столичну депутатку Людмилу Костенко. Вона намагається завантажити документи у додатку «Дія» та натякає, що «будуть проблеми».

В розмову встряє пасажир «Mercedes», який представляється Володимиром Слончаком, та спілкується з поліцейськими на підвищених тонах. Він стверджує, що не розуміє, на яких підставах зупинили їхнє авто, та зауважує, що правоохоронці перед ним нібито пропустили машини, які порушували правила дорожнього руху. Чиновник пропонує «під'їхати в КМДА і перевірити по відеокамерах».

Читайте також: Заступник Кличка влаштував бійку із поліцейськими у Києві

«Ти не бикуй, бл… Давай ще раз звіримо: два Land Cruiser і один Lexus. Чо ти вийо. ся, бл… ь! Я тобі втретє показую посвідчення, шо ти три машини переді мною пропустив з порушенням державних. всіх тих…».

Правоохоронці роз’яснюють чоловіку, що їм потрібні документи не пасажира, а водія і просять його «не виражатись» і не підвищувати голос. Чоловік зривається на крик і, очевидно, штовхає поліцейського. Правоохоронець просить тримати дистанцію. Зав’язується сутичка. «Ти на кого руку підняв, ти?», — кричить затримуваний. Правоохоронці кладуть чоловіка на землю, зазначаючи, що фіксують напад на працівника поліції. «Та ну, не гоні», — реагує затриманий.

Схожі новини