Передплата 2024 «Добрий господар»

Заступник Кличка влаштував бійку із поліцейськими у Києві

  • 27.04.2020, 10:13
  • 1 086

Заступник голови Київської міської держадміністрації Володимир Слончак зчепився з патрульними поліцейськими, а столична депутатка Людмила Костенко, яка була за кермом зупиненого авто, відмовилася від тестів на сп’яніння.

Про конфлікт чиновника з поліцейськими, який трапився ввечері у неділю, 26 квітня, пише «Київ Оперативний» у Facebook, публікуючи відповідні фото й відео .

Зазначається, що на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, аби зробити зауваження водію, що забув увімкнути фари. За кермом виявилася депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Також у салоні перебував Слончак.

Очевидці пишуть, що чоловік постійно говорив, мовляв, «та ви знаєте, хто ми», «завтра від вас тут і сліду не буде» тощо.

«Оскільки на його репліки ніхто не реагував, він вирішив вийти з авто, почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а правоохоронцю викликали швидку і госпіталізували із травмою», — йдеться у повідомленні.

Опісля автомобіль Солончака відправили на штрафмайданчик. Депутатка Костенко відмовилася проходити будь-які тести на наявність алкоголю у крові.

Міський голова Києва Віталій Кличко відреагував на ситуацію вранці у понеділок, 27 квітня.

«Рішення щодо заступника голови КМДА Володимира Слончака я ухвалив, щойно дізнався про інцидент, що трапився за його участі в неділю пізно ввечері. Сьогодні все буде оформлено документально», — написав він у своєму Telegram-каналі.

Схожі новини