Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Інквізитор". Духівник одіозної Поклонської хоче виселити прихильників самоізоляції у Біробіджан

У Свердловській області Росії настоятель Середньоуральського жіночого монастиря схиігумен Сергій заперечив епідемію коронавірусу та прокляв тих, хто закриває храми.

Про такі висловлювання Сергія, який також є духівником Наталії Поклонської, «депутатки» Держдуми від анексованого Криму, написала «Новая газета». Сказав це священник під час проповіді 25 квітня.

Сергій заявив, що жодні політичні або релігійні сили не можуть закрити храми.

«Під тиском богоборчої влади наше духовне керівництво разом з предтечами Антихриста закриває храми, посилаючись на псевдопандемію», — сказав він.

Тобто фактично він «наїхав» на свого керівника, предстоятеля Російської православної церкви патріарха Кирила, який закликає людей не ходити в храми.

Також священник розкритикував тих, хто «пропонує російському народу самоізоляцію», назвавши їх так: «ті, хто страждає старечим маразмом, старечою пандемією та духовною проказою».

«Пропоную виселити їх на вибір в республіку Біробіджан, або на острів Мартиніка, або на острів Спіналонга. Запевняю, що як тільки це станеться, закінчиться неіснуюча коронавірусна епідемія в Росії. Хто посягає на закриття храмів — нехай буде проклятий він та увесь його рід», — підсумував настоятель жіночого монастиря.

Чому Сергій обрав саме ці три напрямки для депортації, не зрозуміло, але слід зазначити, що Біробіджан — столиця Єврейської автономної області, яка є частиною Росії.

Схожі новини