Передплата 2024 «Добрий господар»

"Так і Янукович повернеться": у мережі бурхливо відреагували на "оновлення" уряду

  • 24.04.2020, 21:15
  • 1 102

Інформація про те, що колишній міністр в урядах Януковича і Азарова та голова Антимонопольного комітету за президентства Януковича Василій Цушко претендує на посаду заступника міністра фінансів, сколихнула соціальні мережі

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«У Києві з'явилася банда політичних некрофілів. Вони викопують політичні трупи і призначають на високі посади в уряді», — пише Telegram-блогер Сергій Іванов.

«Цушко подав декларацію перед призначенням у Мінфін заступником міністра. А що це взагалі означає, я перепрошую?

Згадаємо цитату фігуранта за 2010 рік про події за 2007: «Тоді своїми діями я явно вніс свою пайку в те, щоб Ющенко втратив другий термін президентства. Якби тоді був незаконно замінений генпрокурор, а я в Генпрокуратуру саме і пішов, щоб не допустити цього, то вони б могли зробити дуже просто — заарештували б усю опозицію… Був список тих, хто підлягав арешту. У першій десятці — Віктор Янукович, Олександр Мороз, Микола Азаров, Андрій Клюєв…»

Скільки вже води спливло", — пише журналіст Сергій Щербина у Facebook.

Також відреагував комік і волонтер Сергій Притула.

«Треба ще підтягнути Станіслава Ніколаєнка і Йосипа Вінського. Зберемо уряд національної єдності», — журналіст Сергій Грішин.

Читайте також:

«Здається, поява в Кабміні чергового міністра з уряду Януковича вже нікого не шокує.

«Нові обличчя у владі», на які ми заслужили.

Цікаво, як вони, призначаючи Цушка, збираються обійти закон про очищення влади?" - політолог Віктор Таран.

«Я, звичайно, дико перепрошую, але чи не запитав хтось, ну раптом, що думає про Цушка на посаді заступника міністра фінансів Сергій Марченко (міністр фінансів. — ред)? Я б почитав», — політичний оглядач Леонід Швець.

Журналіст Михайло Ткач нагадав пісню із серіалу «Слуга народу».

«У концепцію „нових облич“ він точно не вписується» — журналістка Соня Кошкіна.

«Такими темпами скоро в Україну з арктичними пінгвінами і антарктичними ведмедями повернеться і Янукович», — журналістка Тетяна Ніколаєнко.

Торік під час інавгурації президент Володимир Зеленський заявляв: «І моє обрання доводить: громадяни втомились від досвідчених, системних, надутих політиків, які за 28 років створили країну можливостей. Можливостей відкатів, потоків, дерибанів. Ми збудуємо країну інших можливостей».

Схожі новини