Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Залишилося тільки канонізувати: Путіна і Сталіна зобразили на стінах храму

  • 24.04.2020, 13:35
  • 1 067

У мережі з'явилися фото незакінчених мозаїк із зображенням президента Володимира Путіна і радянського диктатора Йосипа Сталіна на стінах головного храму Збройних сил РФ у підмосковній Кубинці

До того ж на одному з панно також є напис «Крим наш». Знімки, які надіслав неназваний підписник, опублікувало «МБХ медіа».

Так, на одній із мозаїк зображені глава Р Ф Путін, політик Сергій Шойгу, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, глава Держдуми В'ячеслав Володін, секретар Радбезу Микола Патрушев, директор ФСБ Олександр Бортніков і начальник генштабу В С Валерій Герасимов.

Інша ж мозаїка зафіксувала парад на Красній площі 1945 року, де разом із воєначальниками і солдатами зображений Сталін. Ще на одному з панно видніється напис «Крим наш».

Читайте також: Кремль у глухому куті: Саудівська Аравія поставила жорсткий ультиматум Путіну

РоЗМІ зазначає, що храм Воскресіння Христового або Головний храм ВС РФ розташовуватиметься на території парку «Патріот» у Кубинці. Відкрити його планують на 9 травня 2020 року. Будівництво храму висотою 95 метрів обійшлося майже у шість мільярдів рублів. До того ж стверджується, що половину з цієї суми становлять «пожертви» росіян.

Нагадаємо, у Росії в аеропорту Пулково (Санкт-Петербург) почали продавати ікони із зображенням глави Р Ф Володимира Путіна.

Схожі новини