Передплата 2024 «Добрий господар»

Скандальні фейки Шарія: одіозного блогера викрили у нахабному обмані

  • 23.04.2020, 15:55
  • 1 865

Шарія викрили в обмані своїх підписників і жорстко зганьбили

Анатолій Шарій знову зганьбився. Скандального блогера і ексжурналіста викрили у маніпуляції своєю аудиторією.

Про це розповів активіст Сергій Стерненко у своєму YouTube-каналі.

Так, Шарій час від часу постить відео, де відомі особистості виявляють йому підтримку, говорячи, який він крутий і взагалі молодець. Одного разу Шарій у своєму блозі розмістив короткі ролики, в якому його вітають Майк Тайсон і Нік Вуйчич. Блогер стверджує, що його «голлівудське лобі» міцніє, і він нібито отримав запрошення відвідати голлівудські пагорби.

«Привіт, це Майк Тайсон. І я хочу звернутися до Анатолія… Я чув, ти крутий і зовсім безстрашний влогер, — сказав Тайсон, а Нік Вуйчич додав: Анатолій Шарій, це Нік Вуйчич і я чув про твій влог, і як ти намагаєшся надихати людей… Я просто хочу, щоб ти знав: продовжуй».

Читайте також: ЦВК дозволила балотуватись у нардепи проросійському блогеру Шарію

Але як виявилося, ці відеопривітання від знаменитостей Шарій просто купив. Є такий сайт, де селебретіз за певну суму запишуть відео для вас. Так, у профайлі Майка Тайсона є відео для іншої людини, зроблене на тому ж фоні, що й для Шарія. Те ж саме і з Ніком Вуйчичем. Вартує підтримка Тайсона 400 доларів, а Вуйчича — 149 «зелених».

Сергій Стерненко вирішив купити за 25 доларів для Шарія відео від актора з «Гри престолів» Уілфа Сколдінга.

Голлівудський актор привітав Шарія з «найбільшим досягненням в його житті» — тим, що він став «працівником місяця у Макдональдсі» і нагадав, що «його чекають з нетерпінням в Україні».

Нагадаємо, що Анатолій Шарій має статус політичного біженця в Литві з 2012 року після того, як стріляв у людину у Макдональдзі.

Схожі новини