Передплата 2024 «Добрий господар»

Нацраду з питань телебачення очолила Ольга Герасим'юк 

Попередньо члени Нацради проголосували за припинення повноважень Ольги Герасим’юк як першого заступника голови 

У Національній раді з питань телебачення і радіомовлення обрали новий склад керівництва. Головою Нацради обрали Ольгу Герасим’юк.

Про це повідомляє пресслужба Нацради.

Так, першим заступником голови став Валентин Коваль, а заступником голови — Олег Черниш. Відповідальним секретарем Нацради обрали Юрія Зіневича.

Попередньо члени Нацради проголосували за припинення повноважень Ольги Герасим’юк як першого заступника голови і Олександра Ільяшенка як відповідального секретаря Нацради.

Раніше повідомлялося, що Зеленський призначив до Нацради з телебачення і радіомовлення маркетолога з «1+1». Член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у 2015−2020 рр. Сергій Костинський зазначив, що «Національна рада все більше перетворюється на ручний інструмент Офісу президента».

Нагадаємо, Володимир Зеленський ввів до складу Нацради Юрія Зіневича і Валентина Коваля. Укази про їх призначення були оприлюднені 5 березня.

Крім того, комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендує Верховній раді визнати роботу Нацради з питань телебачення і радіомовлення у 2019 році незадовільною.

Схожі новини