Передплата 2024 ВЗ

Позував для фото: у Святогірській лаврі на Великдень засвітився терорист "ДНР"

  • 21.04.2020, 10:57
  • 3 328

Свято-Успенську Святогірську лавру, яка знаходиться на вільній території Донбасу, на Великдень відвідав терорист "ДНР" зі складу так званого "козацтва".

Відповідне фото з'явилося на офіційному сайті святині УПЦ МП. На світлині бойовик позує в формі, обвішаній медалями з «георгіївськими стрічками».

На скандальну появу окупанта на мирній території України відреагував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).

Читайте також: Війна на Донбасі: бойовики 13 разів обстріляли українські позиції, є загиблий і поранені

«Думаєте, це фото „кізячка“ з окупованого Донбасу, окупованого Криму або з Росії? Ні, це фото на Великдень зі Святогірського собору. Абзац», — обурився захисник України.

У коментарях люди також здивувалися через нахабну появу бойовика за межами окупованих територій і висловили своє невдоволення в коментарях.

«Шабаш мордорської нечисті. Дітей шкода», «Це що за „херой“, яких боїв?! Тільки ордена за Куликовську битву не вистачає», «Ювілейні брязкальця різних років», «Ці ряджені в 14 році були охоронцями Гіркіна, який деякий час відсиджувався в Святогірському монастирі», «Нечисть є нечисть», «Як такий піііі … ще не у в'язниці? Куди дивиться ця влада?» — пишуть українці під дописом.

Схожі новини