Передплата 2024 «Добрий господар»

"Спланована акція". У МВС припускають, що пожежі довкола Києва - не випадковість

Радник міністра внутрішніх справ, член колегії МВС Зорян Шкіряк заявив, що в МВС не виключають, що ситуація з пожежами біля Києва може бути результатом спланованої диверсії.

Про це з посиланням на сторінку Шкіряка у Facebook і на коментар речника МВС Артема Шевченка повідомляє «Українська правда».

«В МВС України не виключають, що ситуація з пожежами, котра відбувається навколо столиці, спочатку в Чорнобильській зоні, а зараз і в Житомирській області може бути результатом спланованої диверсії, — написав Зорян Шкіряк. — Наразі все вказує на те, що це могла бути заздалегідь продумана кампанія, з розрахунком напрямку вітру.

Мета замовників і організаторів зрозуміла: спроба дестабілізації ситуації, нагнітання істерії та посилення панічних настроїв серед населення в умовах карантину і протидії розповсюдженню коронавірусу".

«Ми з"ясуємо, вирахуємо і знайдемо тих покидьків, що ймовірно здійснювали цю масштабну провокацію», — додав радник очільника МВС.

Водночас речник МВС Артем Шевченко у коментарі «Українській правді» на питання, чи дійсно МВС розглядає як версію пожеж сплановану диверсію, відповів: «Не виключає».

Схожі новини