Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Інтернетом з «карантинним» ділилися сусіди

У Любомльському районі свідомий заробітчанин, повернувшись із заробітків з-за кордону, ізолювався від родини у недобудованій літній кухні.

Каже, залишався у Варшаві до останнього, бо мав роботу легальну. Та дозволений термін перебування у Польщі спливав, тож, щоб уникнути депортації, він вирішив повернутися в Україну.

Але наражати на небезпеку рідних чоловік не став. І поселився у недобудованій літній кухні біля хати, яку зводить. Там ремонтні роботи ще не завершені, проте є найнеобхідніше: плита для приготування їжі, проточна вода та диван. А родичі завезли продукти ще до його приїзду. Каже, на такому карантині не пропаде, бо має сало, вермішель, хліб і все, чим багата сільська комора. Тесть привіз інструменти та матеріал для продовження будівництва, тож вдень біля хати в поті чола працює. А дружина — книги, аби у вихідні та свята не нудьгував. Паролем від домашнього Інтернету вирішив поділитися з «карантинним» і його сусід. Тож нудьгувати чоловікові точно було ніколи.

Час самоізоляції сплив — і у Великодню суботу він нарешті повернувся у дім. Каже, такої довгожданої Пасхи у нього ще не було.

Схожі новини