Передплата 2024 ВЗ

На Волині коронавірус – у немовляти

Епіцентр коронавірусу на Волині – місто Нововолинськ, що межує зі Львівщиною, і його околиці. Тут вже 32 людини з підтвердженим діагнозом! Серед нових хворих (а їх щодня виявляють по кілька) – двомісячна дитина та лікар.

А в селі Піщане Камінь-Каширського району ціла сім’я волинян захворіла на коронавірус. Це чоловік, його матір та дружина. Про це повідомив сільський голова Ростислав Смаль. Очевидно заразу привезла додому молодша жінка, яка нещодавно повернулася з-за кордону.

Тим часом усі працівники Луцької міської клінічної лікарні, у яких наприкінці березня діагностували Covid-19, вже одужали. У них контрольні обстеження ПЛР на інфікування коронавірусом негативні. Нагадаємо, першою тут занедужала директорка медзакладу. Вона з пневмонією лежала у реанімаційному відділенні. Пізніше, коли діагноз підтвердився, була переведена до інфекційної лікарні. У міській лікарні обстежили 124 працівника та 21 пацієнта. Серед хворих у трьох виявили пневмонії, спричинені Covid-19. Наразі випадків внутрішньо-лікарняного поширення інфекції немає.

Схожі новини