Передплата 2024 «Добрий господар»

Великодні розваги – лише онлайн!

Серед цікавинок – флешмоби «Радісні дзвони – на Вашім балконі» та «Великодні настрої»

Заклади культури Львова підготували до Великодня онлайн-розваги. За словами начальниці управління культури Львівської міської ради Христини Береговської, Великдень — величне свято, магію якого можна відчути й віртуально

«Перший театр підго­тував для дітей онлайн-виставу „Пасочка“, яка навчить найменших ве­ликодніх традицій, — роз­повіла чиновниця. — Для господинь — майстер-клас з приготування пас­ки, для родин — відео з га­ївками».

Музей народної архі­тектури та побуту «Шев­ченківський гай» про­понує онлайн-проєкт «Гаївки вдома». Є і ціка­ве заохочення від му­зею: хто на Великдень запостить з відміткою музею гаївку у власному виконанні і набере най­більшу кількість «лайків» (уподобайок), той отри­має приз (який саме — тримають у таємниці. — Авт.). ЛКП «Львівський кіноцентр» проведе майстер-клас (в режимі онлайн) з писанкарства. А освітній центр «Супут­ник» організує флешмоб «Радісні дзвони — на Ва­шім балконі», дитяча мистецька школа № 10 — флешмоб «Великодні настрої», дитяча бібліо­тека № 13 — арт-читання «Великодні розмальов­ки».

Великдень в онлай­ні пропонують не лише культурні комуналь­ні заклади Львова. «Дім Франка» буде вчи­ти через смартфон ви­готовляти писанки — майстер-клас проведе народна умілиця Ірина Кметь. Арт-центр «Я Га­лерея» проведе онлайн-ярмарок «Великодня метушня».

Схожі новини