Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські солдати Нацгвардії підхопили COVID-19

  • 16.04.2020, 19:55
  • 1 054

Серед інфікованих у Львівській області є кілька нацгвардійців із львівської військової частини

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на заяву виконувача обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрія Васька.

«Є випадки захворювання у військовій частині, але вони контрольовані. Тобто, особи, які контактували, — ізольовані. Військова частина перебуває під спостереженням військових медиків і наших.

Сьогодні будь-хто може захворіти. Усі питання режимності об’єктів дотримані, і контактні особи встановлені і перебувають на самоізоляції".

Читайте також: Львівських журналістів тестуватимуть на коронавірус

Скільки саме нацгвардійців із підтвердженим діагнозом, посадовець не уточнив. Невідомо також, чи військова частина, в якій захворіли нацгвардійці, закрита на карантин.

Загалом у Львівській області створено вісім місць для обсервації на 2 тисячі осіб. Наразі в селищі Немирів, за інформацією Львівської обласної адміністрації, перебувають семеро осіб, які повернулися з-за кордону.

УГКЦ віддала Патріарший дім у Львові для потреб медиків. Зараз там на обсервації перебуває 11 медпрацівників 8-ї міської лікарні.

Станом на 16 квітня у Львівській області восьмеро людей померли від коронавірусу, у 166 людей підтверджено COVID-19

Схожі новини