Передплата 2024 «Добрий господар»

Щоб не швендяли! У Дніпрі вирили глибоку траншею біля входу в храм УПЦ МП

  • 15.04.2020, 14:35
  • 904

Тут у Вербну неділю священник всупереч забороні влаштував масове богослужіння і причащав прихожан з однієї ложки

Ризику зараження зазнали понад 300 осіб, повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, передає OBOZREVATEL.

«У цьому заході, що стався цієї неділі, дійство полягало в наступному: служитель культу при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і лагідних мирян», — розповів Лисенко.

Читайте також: Якої епідемії вам ще бракує? Онуфрій закликав вірних приходити на Великдень до храмів

Щоб вберегти містян і попередити нові «витівки», мерія стримала слово і позбавила храм водопостачання. Як з'ясувалося в ході робіт, прихожан тут підстерігала ще одна небезпека.

«Токмо з намірів благих і спонукань праведних, я ухвалив рішення розкопати цю трубу, щоб відокремити зерна від плевел. Істинно кажу вам, довелося вирити траншею уздовж в'їзду та входів у даний заклад. І тут почали відбуватися справи абсолютно незрозумілі, якщо не сказати більше — бісівські! У виритій траншеї було виявлено снаряд часів другої світової війни!», — поділився заступник мера.

За словами Лисенка, МНС вилучили боєприпас, в подальшому планується ретельне обстеження прилеглої території. Прохід у двір храму перекритий.

Схожі новини