Передплата 2024 «Добрий господар»

Big Data про карантин: Київстар запустив інтерактивну карту України

  • 14.04.2020, 11:29
  • 733

На спеціальній веб-сторінці Київстар #Простозалишайтесявдома відтепер можна спостерігати за тим, як абоненти Київстар користуються телекомунікаційними послугами та дотримуються правил самоізоляції.

«Зараз вся увага людей прикута до новин та даних про ситуацію в країні та світі. Ми сподіваємося, що наочна ілюстрація важливої та корисної інформації у вигляді інтерактивних графіків і карт, побудованих на основі даних big data, допоможе користувачам краще зрозуміти, що відбувається. — коментує Павло Даніман, директор з маркетингу, Київстар. Крім того, основні показники роботи мережі Київстар наочно показують, як ми справляємося з навантаженнями на мережу і продовжуємо забезпечувати всіх абонентів зв'язком, поки вони знаходяться вдома».

Графік користування сервісами мобільного оператора відображає, як змінилося споживання голосового зв'язку і мобільного інтернету в середньому в період карантину в порівнянні з докарантинним періодом.

Важливо відзначити, що графіки та діаграми автоматично побудовані на алгоритмах Big data Київстар, а саме неперсоналізованій та зашифрованій інформації, тобто це середньостатистичні зрізи поведінки не конкретних фізичних осіб, а деяких категорій або груп абонентів. Дані будуть оновлюватися відповідно до актуальністю інформації.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини