Передплата 2024 «Добрий господар»

"Швидше Україна увійде до складу РФ": у Росії цинічно огризнулися на слова Турчинова про повернення Криму

  • 14.04.2020, 11:34
  • 1 227

У Росії цинічно відреагували на заяву екссекретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова про те, що країна може повернути півострів під свою юрисдикцію. У країні-агресорі назвали такий прогноз "неадекватним".

Таку заяву зробив член комітету Ради Федерації з міжнародних справ, сенатор від кримського регіону Сергій Цеков, передає Обозреватель. Він сказав, що нібито «швидше Україна увійде до складу РФ, ніж отримає Республіку назад».

Раніше Турчинов назвав Росію колосом на глиняних ногах і припустив, що вона успадкувала від Радянського Союзу «генетичні хвороби саморуйнування». Тому, за його словами, «в український дім може повернутися не тільки Донбас і Крим».

«Турчинов завжди був неадекватною людиною, яка нездатна об'єктивно оцінити ситуацію. Нинішня його заяву лише тому підтвердження. Саме такі люди як Турчинов привели до фактичного руйнування України», — заявив пропагандист.

Крім того, рупор Кремля пригрозив Україні стати частиною Росії. «Всі мрії Турчинова залишаться мріями. У України набагато більше шансів, на кілька порядків, стати частиною Росії. Це більш реальний прогноз в порівнянні з тим, що говорить Турчинов», — сказав він.

Схожі новини