Передплата 2024 «Добрий господар»

Дизайнер зі Львова, капелюхи якого носить пів Європи, закликає залишатися вдома і допомагає хворим на COVID-19

Руслан Багінський, співзасновник бренду, розповів про благодійність і правила життя під час карантину

Про це відомий дизайнер написав у своєму Instagram.

«Щодня о 10 ранку я відкриваю Telegram і переглядаю статистику по Covid-19 в Україні. Ви всі читаєте історії лікарів і пацієнтів інфекційних відділень, бачите фотографії з Вербної неділі і людей на вулицях, тому добре знаєте — до пандемії ми не готові. Найкраща допомога — залишайтеся вдома!», — радить Руслан Багінський.

«Виробництво закрите, магазини не працюють, прогнози не надто оптимістичні, але вибору немає — мусимо вистояти, — продовжує він. — При цьому з першого дня ми обдумували, як бренд Ruslan Baginskiy може допомогти іншим. Українські і європейські дизайнери і підприємці, які шиють костюми, оплачують продуктові набори для пенсіонерів і віддають виручку в фонд боротьби з вірусом, демонструють правильний приклад і єдиний шлях. Це наша загальна проблема, чим швидше ми її вирішимо, тим швидше зможемо обняти рідних, запросити друзів в гості і полетіти в Париж.
Саме тому минулого тижня бренд Ruslan Baginskiy передав 1 мільйон гривень в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова і Коломийську центральну районну лікарню.
Львів — моє рідне місто, Коломия — рідне місто співзасновника бренду Петра Ясінського», — написав відомий дизайнер.

Переглянути цей допис в Instagram

Щодня о 10 ранку я відкриваю Telegram і переглядаю статистику по Covid-19 в Україні. Ви всі читаєте історії лікарів і пацієнтів інфекційних відділень, бачите фотографії з Вербної неділі і людей на вулицях, тому добре знаєте - до пандемії ми не готові. Найкраща допомога - залишайтеся вдома! Ми повернулися з Парижу 5 березня, чесно провели в самоізоляції два тижні, після чого вірус прийшов в Україну і вся команда бренду - більше 30 людей - відправилися на карантин. Цю команду ми збирали дуже довго, і наше першочергове завдання сьогодні - зберегти їх здоров'я, робочі місця і зарплату. Виробництво закрите, магазини не працюють, прогнози не надто оптимістичні, але вибору немає - мусимо вистояти 😉 При цьому з першого дня ми обдумували, як бренд Ruslan Baginskiy може допомогти іншим. Українські і європейські дизайнери і підприємці, які відшивають костюми, оплачують продуктові набори для пенсіонерів і віддають виручку в фонд боротьби з вірусом демонструють правильний приклад і єдиний шлях. Це наша загальна проблема, чим швидше ми її вирішимо, тим швидше зможемо обняти рідних, запросити друзів в гості і полетіти в Париж. Саме тому минулого тижня бренд Ruslan Baginskiy передав 1 мільйон гривень в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова і Коломийську центральну районну лікарню. Львів - моє рідне місто, Коломия - рідне місто співзасновника бренду Петра Ясінського. Регіони отримують набагато менше підтримки, хоча в Івано-Франківській області вже було зафіксовано 300 випадків, у Львівській - 124. Кошти ми виділили на конкретні потреби лікарень, якщо вам цікаво - нижче вказаний список отриманого обладнання. Залишайтеся вдома, святіть Паску онлайн і будьте здорові ❤ Коломийська центральна районна лікарня: Апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) "Бриз-Т" - 1 шт. СРАР апарат prisma20ST BiLevel ST - 1 шт. Відсмоктувач медичний електричний, модель 7А-23В - 2 шт. Монітор пацієнта мультипараметровий Brightfield Healthcare Osen9000 - 1 шт. Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова. Монітор пацієнта: Х12 - 1 шт. Дефібрилятор: Nihon Kohden TEC-5631 - 1 шт. Пульсоксиметри: "Біомед" Вр-10В - 24 шт. Насос шприцевий ДШ09 - 1 шт. Насос шприцевий і

Допис, поширений RUSLAN (@ruslanbaginskiy)

Схожі новини