Передплата 2024 «Добрий господар»

Вийшов на зв'язок: Путін розповів про погіршення ситуації з коронавірусом в Росії

  • 13.04.2020, 18:33
  • 943

Президент Російської Федерації Володимир Путін констатував, що ситуація з коронавірусом у Росії змінюється не в кращій бік.

Про це повідомляє Українська правда.

«Ми бачимо, що обстановка змінюється практично щодня, і, на жаль, збільшується число хворих людей. Усе більше випадків саме важкого протікання хвороби, саме важкого.

Необхідно враховувати усі сценарії розвитку ситуації, навіть найскладніші і екстраординарні, з тим, щоб гнучко, оперативно коригувати стратегію і тактику наших дій, у першу чергу з надання медичної допомоги громадянам, ясна річ.

Для того, щоб і далі діяти на випередження, — а нам, попри те, що ситуація не змінюється на краще, все-таки поки вдається діяти саме таким чином, — нам потрібен хороший, професійний прогноз", — Путін.

Читайте також: «Зеленський вирішив грати в інтересах Путіна», — Ірина Фріз

Путін бажає мати прогноз розвитку ситуації з коронавірусом на найближчі 10 днів і раціонально розподілити навантаження на лікарні у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Медики Міноборони Р Ф можуть бути задіяні у боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції, якщо буде потрібно, заявив Путін.

Заступниця голови уряду Російської Федерації з питань соціальної політики Тетяна Голікова повідомила, що цього й на початку наступного тижнів в РФ очікується наростання кількості хворих на коронавірус.

Поки в Росії спостерігається тенденція зростання числа хворих COVID-19 від 16% до 18% в залежності від дня.

Схожі новини