Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові діагностували першого хворого на коронавірус трускавчанина

12 квітня у Львові підтвердили коронавірусну хворобу у мешканця Трускавця

Про це інформує кризовий медіа-центр «Дрогобич». Це перший офіційно зафіксований факт інфікувань серед жителів Дрогобиччини, де проживає близько 250 тис. людей і до якого, крім міста «Нафтусі», входять Дрогобич, Борислав, Трускавець, Стебник, Дрогобицький район та Меденицька об’єднана територіальна громада.

Про підтверджене у Львові захворювання у Facebook повідомляє і міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. «Сьогодні ПЛР-тестування, як стверджує мер, засвідчило корона вірус у трускавчанина. Захворювання має легку форму, сам хворий перебуває у Львові».

За словами міського голови, перші симптоми в хворого далися взнаки ще 29 березня. Було це не в Трускавці, а у Львові, де хворий перебуває в рідних від 21 березня. Скорше за все, що контактів за місцем проживання у Трускавці та і в інших містах краю, інфікований не мав.

Ситуація, за словами мера, який сам є лікарем і до обрання на теперішню керівну посаду працював головним лікарем Трускавецької міської лікарні, яскраво свідчить, чому потрібно дотримуватись соціальної дистанції та не порушувати умов карантину, адже від перших симптомів до підтвердження коронавірусу минуло майже два тижні.

Схожі новини