Передплата 2024 «Добра кухня»

Попереду особиста трагедія президента, - правозахисник Семен Глузман

Президент Володимир Зеленський має шанс зробити Україну вільною від розкрадання та невігластва, але йому заважає це зробити невірний підхід до призначень у галузях національної безпеки й охорони здоров'я

Про це на сторінці у Facebook написав відомий український громадський діяч, дисидент, психіатр та правозахисник Семен Глузман,.

«Без ненависті, з сумом дивлюся на кадрові уподобання президента. Не тільки в парламенті, не тільки в міністерствах, СБУ тощо. З сумом спостерігаю, як давно загрузлі в корупції генерали визначають спрямованість роботи нашої спеціальної служби. Як дрібні, липкі пройдисвіти вперто вибудовують ницу систему охорони здоров'я в моїй країні», — поділився своїми враженнями Глузман.

Саме це, а не коронавірус чи війна з Росією, на його думку, й найбільше нині загрожує Україні.

«Нашу державність, яка розсипається, вб'є не коронавірус. І не Володимир Путін. Її руйнують наші можновладці. Сьогодні ми стоїмо на краю прірви. Якийсь короткий час відійти від її краю у нас є. Багато чого, майже все залежить від президента. Слідом за відчаєм і розгубленістю у нього має з'явитися рішучість», — вважає правозахисник.

Інакше попереду слід чекати як особистої трагедії Зеленського, так і чергового потрясіння для держави.

«Попереду трагедія. Його, Володимира Олександровича особиста трагедія з подальшим визнанням історією його неспроможності. Так буде, на жаль. Зрозуміло, історія назве імена всіх його попередників, які визначили цей скорботний шлях України. Але це і наша трагедія. Прикра, гірка, але сьогодні ще відворотна», — впевнений Глузман.

Схожі новини