Передплата 2024 «Добрий господар»

На кордоні з Угорщиною різко зросла кількість українців, що повертаються додому

  • 11.04.2020, 18:15
  • 826

У ДПСУ пояснюють це епідеміологічною ситуацією, через яку українці бажають повернутися додому, та прийдешніми Великодніми святами

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на сторінку Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у соціальній мережі Facebook.

«Наразі спостерігається суттєве збільшення кількості наших співвітчизників, які повертаються з-за кордону через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті. Також ситуативна кількість українців очікує на оформлення перед угорським пунктом пропуску «Захонь», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: «У найближчі пів року-рік Європа та весь світ будуть закриті для туризму», — Геращенко

У відомстві пов'язують це з епідеміологічною ситуацією, через яку українці бажають повернутися додому, та з прийдешніми Великодніми святами.

«Задля прискорення контрольних операцій у пункті пропуску „Тиса“ залучено вдвічі більше персоналу, виділено додаткові смуги руху. Спільно з Закарпатською облдержадміністрацією організовано перевезення подорожніх через кордон 12 автобусами», — зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні ввечері 29 березня ухвалив рішення про обов’язкове дотримання режиму обсервації для тих українців, які повертаються з-за кордону.

Схожі новини