Передплата 2024 «Добра кухня»

"Присмак поребрика", - Гео Лерос про справу Чорновол

Депутат "Слуги народу" не розуміє, чому не сидять організатори вбивства Небесної Сотні, але при цьому хочуть посадити Тетяну Чорновол

Про це Лерос написав у Фейсбуці, інформує Цензор.net.

«Я не розумію, чому почали садити за вбивства на Майдані з Тетяни Чорновол. Не розумію, тому що не сидять організатори вбивств Небесної сотні, при цьому посадити хочуть тільки Чорновол і навіть довічно», — написав Лерос.

За словами депутата, до Тетяни можна по-різному ставитися через її складний характер, але слід визнати, що вона була одним із рупорів Революції Гідності, а її чоловік загинув на війні.

«Ця ситуація більше схоже на помсту і розправу за ганебне вигнання оточення Януковича з країни. Адвокат Януковича, а сьогодні перший заступник ДБР Бібіков, вочевидь, бачить Революцію Гідності інакше, ніж українські патріоти», — написав Лерос.

Депутат назвав те, що відбувається, прикладом вибіркового правосуддя.

«Переслідують тих, хто втратив владу і кого не складно добити, але ніхто не полізе на корупціонерів при владі, таких, як глава офісу, у якого не дарма тепер з'явився новий політтехнолог, який раніше був політтехнологом Януковича», — додав Лерос.

«Тепер зрозуміло, хто змінює український порядок денний і хто організовує цензуру. Цей присмак поребрика стає дуже виразним», — підсумував він.

Схожі новини